Volwassenen

Alle leden kunnen gebruik maken van de 7 velden die ter beschikking staan. Voor goede afspraken vragen we elke speler zijn veld te reserveren via de reserveringstool dewelke terug te vinden is op de webside van tennisvlaanderen. Het reserveren van een veld kan je hier doen. 

Uitnodigen gasten

We geven de mogelijkheid aan leden om gasten uit te nodigen. Echter, het reserveringssysteem laat niet toe velden te reserveren met gasten. Dit kan enkel gedaan worden door personen met de nodige toelatingen. We verwachten van de leden die iemand wensen uit te nodigen dat ze een mailtje sturen naar Frederic Colpaert (frederic.colpaert@gmail.com)  die alle machtigingen heeft een veld te reserveren voor derden. 

Aan niet leden die spelen op TC Nobel vragen we een bijdrage van 10€ per persoon per uur. Dit is te betalen aan de bar of wanneer deze gesloten is verwachten we van de speler een overschrijving op de TC Nobel rekening : BE12 4426 65009192 (BIC:KREDBEBB). Per veld moet minimaal 50% van de spelers lid zijn van TC Nobel of er moet een specifieke goedkeuring zijn naar aanleiding van een specifiek evenement dewelke georganiseerd wordt met medeweten van het bestuur. 

We vragen al onze leden rekening te houden met de piekmomenten waar er traditioneel veel gespeeld wordt. Het beperken van externe spelers is op dergelijke momenten aan te raden. 

Tennislessen

Binnen TC Nobel trachten we voldoende ruimte te voorzien om lessen te volgen. Echter, gezien de beperkte aantal velden op TC Nobel zijn we genoodzaakt concrete afspraken te maken betreffende beschikbaarheid met de coördinator. Indien volzet worden lessen ingepland op de velden aan de tennishal.

Tennislessen kunnen individueel, per 2 of per 4 gevolgd worden. Hiervoor moet altijd contact opgenomen worden met de hoofdtrainer Donald Van Landschoot die de organisatie en planning volledig voor zijn rekening neemt.

Belangrijk : voordat je je kan inschrijven voor tennislessen op TC Nobel moet je eerst lid worden van de club. Meer informatie betreffende het lidgeld kan je hier terugvinden.

Contactpersoon voor lessen

Donald Van Landschoot

Hoofdtrainer

Tel : 0497 / 42 61 63

e-mail : donald.vl@belgacom.be

www.tennisschoolaalter.be