Tennislessen

We hebben in België heel wat tennistalenten die het heel ver schoppen. Na Clijsters en Henin hebben we terug een mooie generatie die klaar staat ons in vervoering te brengen. Dit geeft ons ook de kans heel veel tennis op TV te zien, een super positieve evolutie. Op TV ziet het er allemaal eenvoudig uit maar wie reeds een rakket vastgepakt heeft weet dat het niet zo simpel is. Het vraagt toch wel wat techniek en kunde. Dit willen we onze spelers ook bijbrengen.

TC Nobel heeft de ambitie om als tennisclub een opleidingsinfrastructuur neer te zetten zodat iedereen, van jong tot oud, de kans heeft om op een professionele manier de tennistechnieken onder de knie te krijgen. Uiteraard, hoe jonger je start, hoe vlotter het aanleren lukt maar we zijn overtuigd dat elke speler nut heeft van enkele lessen. 

Belangrijk om weten : voordat tennislessen kunnen gevolgd worden moet je lid zijn van TC Nobel. Meer informatie betreffende lidmaatschap kan je hier vinden.

Voor alle lessen, jeugdwerking en volwassenen, werkt TC Nobel samen met de Tennisschool Aalter onder leiding van hoofdtrainer Donald Van Landschoot. Voor alle informatie betreffende kidstennis, jeugdbegeleiding, volwassenen als vakantiestages verwijzen we jullie graag naar de Tennisschool website via onderstaande knop.

Contactpersoon

Donald Van Landschoot

Hoofdtrainer

Tel : 0497 / 42 61 63

e-mail : donald.vl@belgacom.net 

www.tennisschoolaalter.be